Tag: „ИДЕАС Де По“

МИОА потпиша меморандум за разбирање со УСАИД

Министерот за информатичко општество, Дамјан Манчевски, потпиша меморандум за разбирање со извршниот директор на „ИДЕАС Де По“, Александар Шахов.Меморандумот се однесува на реализација на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот