Tag: „Илинденски марш 2017“

Коњаниците утре тргнуваат за Крушево

„Илинденскиот марш 2017“ ќе почне утре во 17.30 часот од паркот „Јане Сандански“ во општина Аеродром, која е традиционално покровител на овој коњички марш,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот