Tag: „Конструкт 42“

Објавен трејлер за првиот македонски краткометражен анимиран научно-фантастичен филм „Конструкт 42“

Објавен е трејлерот за првиот македонски краткометражен анимиран научно-фантастичен филмнасловен „Конструкт 42“, чија премиера е предвидена за 2021 година. „Конструкт 42“ нè носи во...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот