Browsing: криза

На прв поглед, светската економија изгледа смирувачки отпорна.Америка доживеа процут иако трговската војна со Кина ескалираше.Германија ја издржа загубата на…

Европската унија и Тунис потпишаа протокол за „сеопфатно стратешко партнерство“ во областа на борбата против илегалната миграција, обновливите извори на…