Browsing: места

Пред утрешното прегласување за парламентарните избори во седум избирачки места во изборните единици 5 и 6, денеска гласаат болни и…

Изградбата на Коридорот 8 и Коридорот 10-д е стратешки проект од национален интерес за Република Северна Македонија. Придобивките од неговата…

Нови 4.000 работни места со високи плати, бројни бенефити од најголемата странска инвестиција Со економските политики на Владата предводена од…