Browsing: минимум

– Нивоата на повеќето реки во земјава се во рамки на просекот за февруари, покажуваат денешните хидролошки мерења. Двојно зголемени…

– Водостојот на Преспанското Езеро е 36 сантиметри под асполутно дозволениот минимум, додека кај Охридското Езеро ситуацијата е спротивна, односно…