Browsing: министерка

– Изјави на новата министерка за одбрана Славјанка Петровска и досегашната Радмила Шекеринска по примо примопредавање на функцијата. https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/460734548990395

Министерката за регионален развој на Бугарија Виолета Комитова денеска ќе ги презентира резултатите од инспекцијата што беше направена на автопатот…

Вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи денеска ќе биде домаќин на делегација од Република Грција предводена од алтернативната министерка…

Негрижата и неодговорноста на институциите во случајот со силуваното девојче, штитеник на државната институција за згрижување деца „25 Мај“ во…