Browsing: мислење

Мислењето за Законот за употребата на јазиците во Република Северна Македонија на Венецијанска комисија е одложено, информира прес-службата на Комисијата,…

„Како институција сме подготвени да го имплементираме мислењето на експертите на Венецијаската комисија за Законот за јазиците“, рече премиерот Зоран…

Министерството за правда нема да го коментира мислењето на експертите на Венецијанската комисија за Законот за јазиците сè до неговото…