Browsing: митрески

Претседателот на Собранието утре (среда, 14 февруари) ќе ги распише претседателските избори, а се консултира со собраниските служби дали истовремено…

Неопходен е парламентарен дијалог меѓу пратениците од мнозинството и опозицијата, тоа е клучно за ефикасна работа на Собранието, порачаа на…