Browsing: модернизација

Министерството за образование и наука распредели над 240 милиони денари со кои ја поддржа работата на научно – истражувачките работници…

Северна Македонија заостанува во модернизацијата на противпожарните единици во однос на регионот. Командантот на Територијалната противпожарна единица на Град Скопје…

Во Платежната агенција денеска беа потпишани првите десет договори од ИПАРД 2 Програмата, за модернизирање на земјоделските стопанства преку набавка…