Browsing: набљудувачи

Канцеларијата на ОБСЕ за демократски институции и чевекови права (ОДИХР) денеска ја отвори набљудувачката мисија во Северна Македонија за претседателските…

Државната изборна комисија (ДИК) апелира до сите изборни органи, вклучени во процесот на организација и спроведување на Референдумот 2018, својата…