Browsing: награда

Грижата за вработените и постојаното унапредување на условите за работа, како клучни стратешки цели на „Алкалоид“, се препознаени и афирмирани…

Компанијата „Алкалоид“ е најатрактивен работодавец, односно најпосакувана македонска компанија за работа за 2022 година, според анкетата спроведена од веб-порталот на…

Академикот Влада Урошевиќ, сликарот Исмет Рамиќевиќ, кардиохирургот Сашко Јовев и професорот Африм Османи се годинешни добитници на државната награда „Св.…