Tag: „Првин ќе ме земеш

Хит-комедијата „Првин ќе ме земеш, после ќе ме…“ во велешкиот театар

На Големата сцена на Театарот „Јордан Х. К.- Џинот“, Велес, вечер со почеток во 20 часот ќе гостува независниот театар „Провокација“ со хит-комедијата „Првин...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот