Tag: „Рома фест“

Фестивал на ромска музика „Рома фест“

Во Национална опера и балет вечер од 18 часот ќе биде отворен 10. Фестивал на ромска музика „Рома фест“, на кој ќе настапат ромски...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот