Tag: „Следните чекори кон НАТО“

„Следните чекори кон НАТО“ – специјален семинар за Република Северна Македонија

Во Собранието денеска и утре ќе се одржи „Специјален семинар за Република Северна Македонија – Следните чекори кон НАТО“.Воведни обраќања покрај претседателот на Собранието...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот