Tag: „Спорт за сите-спорт за развој“

Панел дискусија „Спорт за сите-спорт за развој“ во Крива Паланка

Во Крива Паланка денеска се одржа панел-дискусија на тема „Спорт за сите- спорт за развој” на која присуствуваа претставници од спортскиот, невладиниот-младински сектор, од...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот