Tag: „Стартапувај 2“

Исцрпени средствата од „Стартапувај 2“, ФИТР ќе се потруди да обезбеди...

Вкупно 53 компании се дел од првиот инвестициски бран проектиран на 1,9 милиони евра од кои 1,5 милион обезбеди државата во соработка со Светска...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот