Tag: „Стоп корона“

Апликацијата Стоп.Корона може да се преземе од stop.koronavirus.gov.mk

Мобилната апликација на Министерството за здравство #StopKorona може да се преземе од вебстраницата stop.koronavirus.gov.mk.Откако корисникот ќе ја внесе во својот мобилен телефон, таа ќе...

Активирајте „Стоп корона“ и помогнете заеднички да се победи вирусот

Сите граѓани од денеска на своите мобилни уреди може да ја преземат апликација „Стоп корона“ – наменета за откривање на близок контакт со потенцијално...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот