Tag: „Струшки вечери на поезијата“

„Струшки вечери на поезијата“ дел од „Фестивалот на надежта“ на платформата...

Со проектот „Зборови на надеж/ Стихови на надеж“, „Струшки вечери на поезијата“ се вклучи во „Фестивалот на надежта“- глобална виртуелна поетска иницијатива во организација...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот