Tag: „Театроск“

Признание за Војо Цветановски од „Театроск“

Војо Цветановски од „Театроск“ е прогласен за уметнички амбасадор на годинашниот уличен уметнички фестивал ИнАрт во Тиват во Црна Гора.„Ова значи дека соработката со...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот