Tag: хорски фестивал

Меѓународен хорски фестивал „Скопје пее“

Десет хорови од земјава и од странство од денеска до сабота ќе имаат изведби на неколку локации во главниот град во рамки на првиот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот