Tag: хостел

Сараевски хостел ги „потсетува“ гостите на војната во БиХ

Хостел во Сараево наречен „Воен хостел“ им нуди на туристите несекојдневен престој – да бидат во „воена зона“.За разлика од оние кои ја преживуваа...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот