Tag: „Христос се роди денес“

Нов видео запис за божиќна каланда – коледарска песна „Христос се...

Видео записот за божиќната каланда – коледарска песна „Христос се роди денес“, е веќе во завршна фаза.Се очекува пред самиот празник, видео спотот да...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот