Tag: ХСБЦ

ХСБЦ банка затвара експозитури низ Америка

Британската ХСБЦ банка ќе затвори поголем дел од своите експозитури низ Соединетите Американски Држави, за да се фокусира само на богатите клиенти. Банката соопшти дека...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот