Tag: хумористична

„Фаличен пансион” најдобра британска хумористична серија

„Фаличен пансион” (Fawlty towers) е прогласена за најдобра британска хумористична серија на сите времиња, според 42 стручни ТВ-лица кои го дале своето мислење за...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот