Tag: цакај

Димитров – Цакај: Скопје и Тирана стратегиски партнери, и сојузници во...

Албанија беше трета земја членка на НАТО што го потпиша Протоколот за пристапување на Република Северна Македонија во Алијансата, а двете земји ќе споделуваат...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот