Tag: ЦДУ/ЦСУ

Социјалдемократите во убедлива предност во Германија

Повеќе милиони Германци на вчера одржаните парламентарни избори гласаа за друга политичка партија отколку пред четири години, а најмногу избирачи изгубија владеачките конзервативци. Како што...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот