Tag: цени мазут

По празниците нова цена на горивата во Македонија

Во понеделник односно вторник по празниците, Регулаторна Комисија за енергетика треба да ја објави новата цена на горивата во Македонија.Пред две недели цените на бензините...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот