Tag: Централен одбор

Седница на Централниот одбор на СДСМ

Централниот одбор на СДСМ попладне во 18:00 часот во седиштето на партијата во Скопје, ќе ја одржи 11-та седница.Од СДСМ, потсетуваат дека седниците на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот