Tag: цленка

Заев: Референдумот најверојатно ќе биде кон крајот на септември

Со утврдениот датум од Европската унија, кон крајот на јули почнува скриниг процесот, а во јуни идната година очекувам отворање на поглавја, изјави премиерот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот