Tag: црвена месечина

Утре најспектакуларната „Супер-Месечина“ оваа година

Луѓето на Земјата утре ќе бидат сведоци на најспектакуларната „Супер-Месечина“ оваа година. Тоа ќе се совпадне со делумното затемнување на Земјиниот сателит.„Благодарение на затемнувањето,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот