Tag: Црвени крст

Дебарските волонтери на Црвениот крст за време на полицискиот час беа...

Волонтерите на дебарската организација на Црвен Крст и понатаму неуморно се во служба на граѓаните кои имаат потреба од набавка на неопходни намирници и...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот