Tag: црвени чадори

Црвени чадори на Плоштадот во Скопје

„Декриминилизација сега“ е мотото под кое денеска сексуалните работници во Скопје го оддржаа традиционалниот Марш на црвениот чадор во рамките на кампањата за одбележување...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот