Tag: црвенковска

Црвенковска: Крајна цел на сите реформи во судството е да создадеме...

Високи претставници на судската власт денеска учествуваат на работилница за системите за управување со перформансите на судството во рамките на МАТРА проектот, посветен на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот