Tag: црис

ДИК донесе упатства за гласање на слепи лица и лица со...

ДИК на јавна седница донесе неколку упатства за гласање на слепи лица и лица со оштетен вид преку шаблон со брајова азбука, а одобри...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот