Tag: црномморска

Димитров на состанок на Организацијата за црноморска економска соработка во Софија

„Mинистерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Никола Димитров, по покана од шефот на бугарската дипломатија Екатерина Захариева, во улога на земја претседавач...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот