Tag: црно-бели

Над 7.000 британски семејства имаат црно-бел телевизор

Во Велика Британија повеќе од 7.000 семејства сѐ уште гледаат телевизија на црно-бел телевизор, иако веќе 50-ина години ТВ-програмите се во боја, пишува Би-би-си.Вториот канал...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот