Tag: црн гора

Македонија се приклучи на „Smart defence“ иницијативата

Денеска во седиштето на НАТО во Брисел, министерката за одбрана  Радмила Шекеринска го потпиша Меморандумот за разбирање со кој Македонија се приклучува кон „Smart...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот