Tag: црн понеделник

Стразбур пресуди: новинарите незаконски избркани од Собранието

Европскиот суд за човекови права во Стразбур во случајот „Селмани и другите против Република Македонија“ едногласно, со седум гласови „за“, утврди дека со бркањето...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот