Tag: цртеж

Цртеж на Да Винчи на аукција, првична проценка: 14 милиони евра

„Мал цртеж на глава од мечка, на Леонардо да Винчи, ќе биде понуден на наддавање во Лондон денеска. Се очекува да биде продаден за...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот