Tag: чави

Барселона го договори новиот „Иниеста“

Сезоната е во одлучувачката фаза, но во Барселона мислат и за иднината и локалните медиуми објавија дека тимот постигнал принципиелен договор за привлекување на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот