Tag: чекална

Комплетно реновирани амбулантскиот дел, Ургентниот центар и чекалницата на Клиниката за...

„Во Универзитетската клиника за детски болести изминатиот период комплетно се реновирани амбулантскиот дел, Ургентниот центар и чекалницата за пациентите, со цел унапредување на условите...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот