Tag: челинџер

Нова мобилна апликација Challenger – ги наградува корисниците кои пешачат и...

– Новата македонска мобилна апликација Challenger, што беше лансирана вчера, има за цел да ги наградува корисниците кои пешачат трчаат и планинарат, а исто...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот