Tag: чело

Брчките на челото можеби се предзнак за проблеми со срцето

Истражување спроведено од научници од Универзитетскиот медицински центар во Тулуз, Франција, укажува дека видливите брчки на горните делови од лицето може да бидат предупредување...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот