Tag: Ченгду Ј-20

„Невидливиот“ кинески воен авион воведен во употреба

Кинескиот борбен авион од петтата генерација „Ченгду Ј-20“, прв „невидлив“ авион на војската на таа држава (користи стелт технологија), кој е направен како одговор...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот