Tag: Червар

Червар: Најмногу се карав со Балиќ, но тој е најдобриот во...

Легендарниот ракометен тренер, и поранешен македонски селектор, Лино Червар, изјави дека според него, Ивано Балиќ е најдобриот ракометар во историјата, но истотака и играч...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот