Tag: честиткса

Спасовски: Годинава 18 август го славиме како членка на најмоќниот воено-безбедносен...

Оваа година, 18 август, Денот на Армијата, синонимот и чуварот на македонскиот суверенитет и државност, го славиме и како Армија која е рамноправен член...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот