Tag: четврт

Нов ребаланс на Буџетот за реализација на четвртиот пакет антикризни мерки

Владата донесе нов ребаланс на Буџетот кој го достави на усвојување во Собранието за да се спроведе четвртиот сет антикризни мерки за поддршка на...

Четвртиот пакет ќе се реализира штом биде усвоен ребалансот на Буџетот,...

Мерките од четвртиот пакет ќе почнат да се реализираат веднаш штом биде усвоен ребалансот на Буџетот во Собранието. Се оди согласно предвиденото и сите...

Усвоен четвртиот сет економски мерки за ревитализирање на економијата во услови...

Владата на Република Македонија на вчерашната редовна, 6-та седница, ја разгледа Информацијата за четвртиот сет економски мерки за ревитализирање на економијата во услови на...

Се подготвува четвртиот владин сет мерки за пензионерите, невработените, самохраните родители

Четвртиот сет на мерки, кој ќе биде донесен веднаш по формирањето на новата влада, ќе биде за пензионерите кои имаат пензии до 15 илјади...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот