Tag: четри години

Четири години од потпишувањето на Преспанскиот договор

17 Јуни 2018 година во Нивици се ставија потписите на Преспанскиот договор со што се отвори патот за решавање на деценискиот спор со Грција.Со...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот