Tag: чилеанка

Чилеанка на 111 години го победи новиот коронавирус

Чилеанка на возраст од 111 години е излекувана од новиот коронавирус.На 12 април, жената сонувала дека е болна, а докторите кои ја лекувале изјавија...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот